Nieuwsbrieven

04-09-2019
Welkom in schooljaar 2019/2020. De eerste dagen zitten er al weer op en wat is het een feest om alle leerlingen weer te mogen verwelkomen. Nieuwe gezichten, nieuwe klassen, hoe spannend kan zo'n begin van het schooljaar zijn? Hoewel bij enkelen de spanning groot is, slaan zij zich er goed doorheen en lijken de meeste van onze leerlingen hun plekje weer te hebben gevonden.

Wij wensen iedereen een ontzettend fijn schooljaar toe.07-01-2019
Bij deze wensen wij onze leerlingen, ouders en verzorgers een ongelooflijk succesvol en gezond 2019 toe.
Ook dit jaar houden we u op de hoogte van de voortgang en resultaten van uw kinderen. De leerkrachten en gedragsbegeleiders zullen u op kort termijn contacten.


14-12-2018
Wat een ongelooflijke toppers van leerlingen hebben wij!!!!
De vakantie voor de deur en dan komen die vervelende leerkrachten nog eens met hun verschrikkelijke toetsafnames.
Inmiddels zitten de leerlingen middenin de CITO toetsen en ook volgende week zullen er nog toetsen worden afgenomen. Ondanks de drukke periode zien we een grote inzet bij onze leerlingen en zijn we benieuwd naar de resultaten. Uiteraard worden ouders/verzorgers in het nieuwe jaar uitgenodigd om dit met de leerkracht(en) te bespreken.

26-11-2018
Thema 'Herfst
Bij het vak algemene technieken moesten onze leerlingen iets maken om in te kunnen schuilen wanneer het weer echt 'herfstachtig' was. Uiteindelijk is er een herfstbos ontstaan met hierin verschillende schuilplekken. Wat een ongelooflijk mooi plaatje is het geworden en wat hebben ze hun best gedaan. 
12-10-2018


Over exact een week begint de herfstvakantie op De Kolibrie. De eerste 8 weken van het schooljaar 2018/2019 zitten er dan al weer op. Wat zijn we ongelooflijk trots op onze leerlingen die ondanks ups en downs ervoor zorgen dat we elke dag weer met een glimlach richting huis vertrekken. En nog beter... zij zelf ook!! De mentorleerkrachten en gedragsbegeleiders zullen deze week en volgende week contact met u opnemen voor een ontmoeting om de plannen (OPP) met u af te stemmen.

Voor nu wens ik u een fantastische vakantie toe en hopelijk zet het lekkere nazomerweer nog even door.                                                            


31-05-2018

Voor een opdracht moesten de leerlingen een brief opstellen. Een van onze leerlingen wilde graag een brief opstellen voor onze koning. Het zou hem leuk lijken dat de koning langs zou komen op onze school en verstuurde een uitnodigingsbrief. U kunt zich voorstellen hoe verbaasd wij waren toen er daadwerkelijk een antwoord kwam vanuit het koningshuis. Helaas was de koning te druk maar bedankte de leerling voor zijn aardige brief. De leerling was zo enthousiast dat hij meteen nog een brief wilde versturen...........Prachtig!


21-02-2018
Nu dan...... nog maar een paar nachtjes. Dan hebben onze leerlingen en het personeel een welverdiende vakantie voor de boeg. Met een beetje geluk kunnen we volgende week met z'n allen de schaatsen weer uit het vet halen, want de voorspellingen lijken gunstig voor ontzettend mooi schaatsweer. Inmiddels zouden onze leerlingen moeten weten hoe je schaatsen moet.... daar waar er elke ochtend in het jeugdjournaal uitgebreid aandacht is besteedt aan het schaatsen op de Olympische Spelen. Enkelen gaven zelfs aan het beter te kunnen!!!!!

Wij wensen iedereen een hele mooie vakantie toe. Geniet en rust .

                                                                                                               

18-01-2018
Vandaag een verschrikkelijke storm over Soest heen gekomen. Hier en daar een boom om en verschillende dakpannetjes naar beneden gewaaid. Het mocht de pret niet drukken, de leerlingen gingen maar al te graag naar buiten om lekker "uit te waaien'. Ondanks het slechte weer zijn de meeste CITO toetsen gemaakt en worden de resultaten verzameld. Hierover zult u worden bericht in de komende rapporten.

08-01-2018
Bij deze wensen wij onze leerlingen, ouders en verzorgers een heel gelukkig 2018 toe. Wij zijn blij om vandaag weer alle leerlingen te verwelkomen en gaan weer maximaal ons best doen om er een prachtig en leerzaam jaar van te maken.

Team Kolibrie
                                    

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl